Meer Diensten

Wijn aan de maas prijscourant

Prijscourant horeca
Volledige overzicht van ons assortiment. Mail ons op info@wijnaandemaas.nl of info@grieksewijnen.com en u ontvangt onze prijscourant per e-mail

Prijscourant particulier
Mail naar info@wijnaandemaas.nl of naar info@grieksewijnen.com en u ontvangt onze prijscourant met ons gehele assortiment.

Wijn aan de maas
Per 1 februari openen wij onze winkel aan de Boterstraat 3 te Brielle. Specialiteit zal komen te liggen op wijnen uit de Mediterranee. Griekenland, Spanje, Italie, Portugal voeren de boventoon, maar ook andere interessante wijnen en wijnlanden passeren de revue. Wilt u op de hoogte blijven van ons assortiment en aanbiedingen, kom dan langs in Brielle of mail ons voor de nieuwsbrief en/of onze prijscourant. Wij verzenden de wijnen ook per koeriersdienst!

Levering / Kortingen / Verzendkosten

Iedere wijn is per fles te bestellen. Uw bestelling wordt in principe binnen 5 werkdagen na de dag van de bestelling bij u afgeleverd. In geval dit niet mogelijk is nemen wij contact met u op met de reden en om een nieuwe leveringstermijn af te spreken. U ontvangt direct na uw bestelling een bevestiging per e-mail. Mocht u uw bestelling dan nog willen wijzigen, verzoeken wij u dit binnen 12 uur aan ons kenbaar te maken. Betaling geschiedt: * contant bij aflevering of * overmaken aan de hand van de factuur die u per e-mail van ons ontvangt De verzendkosten voor Nederland bedragen € 7,50. De verzendkosten voor Belgie bedragen € 9,- Standaard gelden de volgende kortingsregelingen: * 12=11 ( u bestelt 12 flessen van dezelfde wijn, u betaalt 11 flessen ) * afhalen magazijn, korting 5% Deze kortingen gelden niet i.c.m. andere kortingsregelingen of aanbiedingen.

Bent u op zoek naar een specifieke wijn

Wij hebben veel wijnen op onze website staan, maar niet allemaal. Bent u op zoek naar een specifieke wijn die niet op onze website staat, stuur gerust een mail naar info@grieksewijnen.com of info@wijnaandemaas.nl De kans bestaat dat wij de wijn wel hebben of snel via collega's in Belgie of Duitsland kunnen bestellen.

Verzending etenswaren

Etenswaren zoals conserven, kruiden of diepvriesprodukten worden verpakt in dozen a € 5,- per doos.

De verzendkosten per doos bedragen € 5,50.

Wij verzoeken u om uw bestelling inzake etenswaren zoveel mogelijk te combineren. Dit om de handlingskosten zoveel mogelijk te beperken. Bij een bestelling i.c.m. 12 flessen of meer aan wijn, vervallen de verzendkosten.

hoe werkt het?

Heeft u de wijn naar uw keuze geselecteerd dan gaat u naar het winkelwagentje en controleert uw bestelling. Middels uw e-mailadres ontvangt u van ons automatisch de bevestiging en daarna de faktuur. De wijnen worden z.s.m. bij u thuis afgeleverd.

U kunt de wijnen in elke hoeveelheid bestellen, of zelf mixdozen samenstellen, tenzij anders aangegeven.