Griekse Wijnen

Wijnproeverijen

In onze winkel in Brielle organiseren wij regelmatig wijnproeverijen. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en/of proeverijen, ga dan naar onze Facebookpagina’s Grieksewijnen of Wijn aan de Maas, en like onze pagina. U blijft dan up to date!

Wilt u een wijnproeverij bij u thuis of met een select gezelschap (wijn-)vrienden of collega’s of liever in onze winkel in Brielle? Dat kan! Neem contact met ons op om uw wensen en details te bespreken. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij dit al aanbieden voor € 20,- p.p. Stuur een mail naar info@grieksewijnen.com of bel ons op 06-53124446 en we gaan er samen een topmiddag en/of avond van maken.

Meerdere keren per jaar gaan wij met een klein groepje liefhebbers naar Griekenland op wijnreis. We bezoeken er 2-3 wijnproducenten in verschillende delen van Griekenland. Tijdens deze 4 of 5 daagse reizen draait het om wijn en lekker eten. Wat wilt u nog meer. En meestal is er nog wel tijd over om wat cultureels te doen. Wilt u ook eens met ons mee? Laat het ons weten via info@grieksewijnen.com en we sturen u ons programma.

Mobiele versie afsluiten